Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev 01. januarja 2021

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili biti del naše skupnosti na PlayGames.one ("mi", "nas", "naše"). Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov in vaše pravice do zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke v zvezi s tem obvestilom o zasebnosti ali našimi praksami v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam pišite na info@playgames.one

Ko obiščete naše spletno mesto https://www.playgames.one (v nadaljevanju "spletno mesto"), cenimo, da nam zaupate svoje osebne podatke. Vašo zasebnost jemljemo zelo resno. V tem obvestilu o zasebnosti vam skušamo na čim bolj jasen način pojasniti, kaj podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kakšne pravice imate v zvezi z njimi. Upamo, da si boste vzeli nekaj časa in ga pozorno prebrali, saj je pomembno. Če se pojavijo kakršne koli pogoji v tem obvestilu o zasebnosti, s katerimi se ne strinjate, takoj prenehajte uporabljati naše storitve.

To obvestilo o zasebnosti velja za vse podatke, zbrane prek naših storitev (ki, kot je opisano zgoraj, vključujejo našo spletno stran), ter za vse povezane storitve in prodajo, trženje ali dogodke.

To obvestilo o zasebnosti natančno preberite, saj vam bo pomagalo razumeti, kaj počnemo z informacijami, ki jih zbiramo.

1. Katere podatke zbiramo?

Informacije, ki se zbirajo samodejno

Na kratko: Nekatere informacije - kot so naslov vašega internetnega protokola (IP) in/ali značilnosti brskalnika in naprave - se zbirajo samodejno, ko obiščete našo spletno stran.

Določene informacije samodejno zbiramo, ko obiščete, uporabljate ali brskate po spletnem mestu. Te informacije ne razkrivajo vaše posebne identitete (kot je vaše ime ali kontaktni ), lahko pa vključujejo podatke o napravi in uporabi, kot so vaš naslov IP, značilnosti brskalnika in naprave, operacijski sistem, jezikovne nastavitve, referenčni naslovi URL, ime naprave, državo, lokacijo, informacije o tem, kako in kdaj uporabljate naše spletišče, ter druge tehnične informacije. Te informacije so potrebne predvsem za vzdrževanje varnost in delovanje našega spletnega mesta ter za naše notranje analitične namene in poročanje.

Tako kot številna podjetja tudi mi zbiramo informacije s piškotki in podobnimi tehnologijami.

Informacije, ki jih zbiramo, vključujejo: podatke dnevnika in podatke o uporabi. Podatki dnevnika in podatki o uporabi so podatki, povezani s storitvami, diagnostiko, uporabo in zmogljivostjo, ki jih naši strežniki samodejno zbirajo, ko dostopate do našega spletnega mesta ali ga uporabljate in jih beležimo v dnevniških datotekah. Glede na to, kako sodelujete z nami, lahko ti podatki dnevnika vključujejo vaš naslov IP, podatke o napravi, vrsto in nastavitve brskalnika ter podatke o vaši dejavnosti na spletnem mestu (kot so datumski/časovni žigi, povezani z vašo uporabo, ogledanimi stranmi in datotekami, iskanji in drugimi dejanji, kot so katere funkcije uporabljate), informacije o dogodkih v napravi (kot so sistemska dejavnost, poročila o napakah (včasih imenovana "crash dumps") in nastavitve strojne opreme). Podatki o napravi. Zbiramo podatke o napravi, kot so informacije o vašem računalniku, telefonu, tabličnem računalniku ali drugi napravi, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta. Odvisno od uporabljene naprave so to podatki o napravi lahko vključujejo informacije, kot so vaš naslov IP (ali proxy strežnik), identifikacijske številke naprave in aplikacije, lokacija, vrsta brskalnika, model strojne opreme Internet ponudnik internetnih storitev in/ali mobilni operater, operacijski sistem in informacije o konfiguraciji sistema. Podatki o lokaciji. Zbiramo podatke o lokaciji, kot so informacije o lokaciji vaše naprave, ki so lahko natančne ali nenatančne. Koliko podatkov zbiramo, je odvisno od vrste in nastavitev naprave, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta. Uporabljamo lahko na primer GPS in druge tehnologije za zbiranje geolokacijskih podatkov, ki nam povedo vaše trenutne lokaciji (na podlagi vašega naslova IP). Zbiranje teh podatkov nam lahko onemogočite tako, da zavrnete dostop do teh podatkov ali onemogočite lokacijo v svoji napravi. Vendar upoštevajte, da če se odločite za odjavo, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih vidikov storitev.

2. Ali bodo vaši podatki komu posredovani?

Na kratko: Podatke delimo le z vašim soglasjem, za izpolnjevanje zakonov, zagotavljanje storitev, zaščito vaših pravic ali izpolnjevanje poslovnih obveznosti.

Vaše podatke, ki jih hranimo, lahko obdelujemo ali delimo na podlagi naslednjih pravnih podlag: Soglasje: Vaše podatke lahko obdelujemo, če ste nam dali izrecno soglasje za uporabo vaših osebnih podatkov za določen namen. Zakoniti interesi: Vaše podatke lahko obdelujemo, če je to upravičeno potrebno za doseganje naših zakonitih poslovnih interesov. Izvajanje pogodbe: Če smo z vami sklenili pogodbo, lahko vaše osebne podatke obdelujemo zaradi izpolnjevanja pogodbenih pogojev. Zakonske obveznosti: Vaše podatke lahko razkrijemo, če smo to zakonsko obvezani storiti zaradi izpolnjevanja veljavne zakonodaje, vladnih zahtev ali sodnega postopka, sodnega naloga ali pravnega postopka, na primer kot odgovor na sodno odredbo ali sodni poziv (vključno z odzivom javnih organov za izpolnitev zahtev nacionalne varnosti ali pregona zahteve). Vitalni interesi: Vaše podatke lahko razkrijemo, če menimo, da je to potrebno za preiskovanje, preprečevanje ali ukrepanje v zvezi z morebitnimi kršitvami naših pravilnikov, sumom goljufije, situacijami, ki vključujejo potencialno ogrožanje varnosti katere koli osebe, in nezakonitimi dejavnostmi ali kot dokaz v sodnih postopkih, v katere smo vpleteni. Natančneje, morda bomo morali obdelati vaše podatke ali posredovati vaše osebne podatke v naslednjih primerih: Prenosi poslovanja. Vaše podatke lahko posredujemo ali prenesemo v povezavi s kakršno koli združitvijo, prodajo sredstev podjetja, financiranjem ali prevzemom ali med pogajanji o tem. celotnega ali dela našega podjetja drugemu podjetju.

Na našem spletnem mestu uporabljamo oglaševanje Google AdSense.

Google kot tretji ponudnik uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na našem spletnem mestu. Googlova uporaba piškotka DART mu omogoča prikazovanje oglasov našim uporabnikom na podlagi prejšnjih obiskov našega spletnega mesta in drugih spletnih mest v internetu. Uporabniki se lahko od uporabe piškotka DART odjavijo tako, da obiščejo pravilnik o zasebnosti Googlovega oglaševalskega in vsebinskega omrežja.

Skupaj s ponudniki tretjih oseb, kot je Google, uporabljamo piškotke prve osebe (kot so piškotki Google Analytics) in piškotke tretjih oseb (kot je piškotek DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih oseb, s katerimi skupaj zbiramo podatke o interakcijah uporabnikov s prikazovanjem oglasov in drugimi funkcijami oglasnih storitev, ki se nanašajo na naše spletno mesto.

3. Ali uporabljamo piškotke in druge tehnologije sledenja?

Na kratko: Za zbiranje in shranjevanje vaših podatkov lahko uporabljamo piškotke in druge tehnologije sledenja.

Za dostop do informacij ali njihovo shranjevanje lahko uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja (kot so spletni svetilniki in piksli). Posebne informacije o tem, kako uporabljamo takšne tehnologije in kako lahko zavrnete določene piškotke, so navedeni v našem obvestilu o piškotkih.

4. Ali se vaši podatki prenašajo mednarodno?

Na kratko: Vaše podatke lahko prenašamo, shranjujemo in obdelujemo v državah, ki niso vaša država.

Naši strežniki se nahajajo na Češkem. Če do našega spletnega mesta dostopate od drugod, se zavedajte, da lahko vaše podatke prenesemo, shranimo in obdelujemo v naših objektih in pri tistih tretjih osebah, s katerimi lahko delimo vaše osebne podatke (glejte poglavje "ALI SE VAŠI PODATKI DELIJO Z NJIMI?" zgoraj), v in drugih državah.

Če ste prebivalec Evropskega gospodarskega prostora, ni nujno, da imajo te države zakone o varstvu podatkov ali druge podobne zakone, ki so tako obsežni kot zakoni v vaši državi. Kljub temu bomo sprejeli vse potrebne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in veljavno zakonodajo.

5. Kakšno je naše stališče do spletnih mest tretjih oseb?

Na kratko: Ne odgovarjamo za varnost podatkov, ki jih posredujete ponudnikom tretjih oseb, ki oglašujejo našo spletno stran, vendar z njo niso povezani.

Spletno mesto lahko vsebuje oglase tretjih oseb, ki niso povezane z nami in ki lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih mest, spletnih storitev ali mobilnih aplikacij. Na spletni strani . ne moremo zagotoviti varnosti in zasebnosti podatkov, ki jih posredujete tretjim osebam. Za vse podatke, ki jih zberejo tretje osebe, to obvestilo o zasebnosti ne velja. Nismo odgovorni za vsebino ali prakse in politike zasebnosti in varnosti tretjih oseb, vključno z drugimi spletnimi mesti, storitvami ali aplikacijami, ki so lahko povezane z ali s spletnega mesta. Pregledati morate politike takšnih tretjih oseb in se obrniti neposredno nanje, da vam odgovorijo na vaša vprašanja.

6. Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Na kratko: Vaše podatke hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnjevanje namenov, opisanih v tem obvestilu o zasebnosti, razen če zakon določa drugače.

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je to potrebno za namene, določene v tem obvestilu o zasebnosti, razen če je zahtevano daljše obdobje hrambe ali dovoljeno z zakonom (kot so davčne, računovodske ali druge zakonske zahteve). Za noben namen iz tega obvestila ne bomo morali vaših osebnih podatkov hraniti dlje kot 90 dni.

Če nimamo več zakonite poslovne potrebe po obdelavi vaših osebnih podatkov, jih bomo izbrisali ali anonimizirali, če pa to ni mogoče (npr. ker so bili vaši osebni podatki shranjeni v varnostnih arhivih), bomo vaše osebne podatke varno shranili in jih ločili od nadaljnje obdelave. dokler izbris ne bo mogoč.

7. Ali zbiramo podatke o mladoletnikih?

Na kratko: Zavestno ne zbiramo podatkov od otrok, mlajših od 18 let, in jih ne tržimo.

Zavestno ne pridobivamo podatkov od otrok, mlajših od 18 let, ali jih tržimo otrokom, mlajšim od 18 let. Z uporabo spletnega mesta izjavljate, da ste stari najmanj 18 let ali da ste starši ali skrbnik takšne mladoletne osebe in se strinjate z uporabo spletnega mesta s strani te mladoletne osebe. Če izvemo, da so bili osebni podatki uporabnikov, mlajših od 18 let, zbrani, bomo deaktivirali račun in sprejeli razumne ukrepe za takojšen izbris takšnih podatkov iz naših evidenc. Če ugotovite, da smo podatke, ki smo jih morda zbrali od otrok, mlajših od 18 let, nam pišite na info@playgames.one

8. Kakšne so vaše pravice do zasebnosti?

Na kratko: Svoj račun lahko kadar koli pregledate, spremenite ali ukinete. Če prebivate v Evropskem gospodarskem prostoru in menite, da nezakonito obdelujemo vaše osebne podatke, imate tudi pravico, da se pritožite pri svojem lokalnem nadzornem organu za varstvo podatkov. Njihove kontaktne podatke najdete tukaj: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Če prebivate v Švici, so kontaktni podatki organov za varstvo podatkov na voljo tukaj: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Piškotki in podobne tehnologije: Večina spletnih brskalnikov je privzeto nastavljena na sprejemanje piškotkov. Če želite, lahko običajno brskalnik nastavite tako, da odstrani piškotke in zavračanje piškotkov. Če se odločite za odstranitev piškotkov ali zavrnitev piškotkov, lahko to vpliva na nekatere funkcije ali storitve našega spletnega mesta. Če se želite odjaviti od oglaševanja na podlagi interesov oglaševalcev na naši spletni strani, obiščite http://www.aboutads.info/choices/.

9. Nadzor funkcij za preprečevanje sledenja

Večina spletnih brskalnikov ter nekateri mobilni operacijski sistemi in mobilne aplikacije vključujejo funkcijo ali nastavitev "ne sledi" ("DNT"), ki jo lahko aktivirate, da sporočite svoje želje glede zasebnosti da se podatki o vaših dejavnostih spletnega brskanja ne spremljajo in zbirajo. Na tej stopnji še ni enotnega tehnološkega standarda za prepoznavanje in izvajanje signalov DNT. dokončno oblikovan. Zato se trenutno ne odzivamo na signale brskalnika DNT ali kakršen koli drug mehanizem, ki samodejno sporoča vašo izbiro, da ne želite biti spremljani na spletu. Če bo sprejet standard za spletno sledenje, ki ga bomo morali upoštevati v prihodnosti, vas bomo o tej praksi obvestili v spremenjeni različici tega obvestila o zasebnosti.

10. Ali imajo prebivalci Kalifornije posebne pravice do zasebnosti?

Na kratko: Da, če ste prebivalec Kalifornije, imate posebne pravice glede dostopa do svojih osebnih podatkov.

Oddelek 1798.83 kalifornijskega civilnega zakonika, znan tudi kot zakon "Shine The Light", dovoljuje našim uporabnikom, ki so kalifornijski rezidenti, da od nas zahtevajo in dobijo enkrat letno in brezplačno, informacije o kategorijah osebnih podatkov (če obstajajo), ki smo jih razkrili tretjim osebam za namene neposrednega trženja, ter imena in naslove vseh tretjih oseb, s katerimi smo delili osebne podatke v neposrednem preteklem koledarskem letu. Če ste prebivalec Kalifornije in želite vložiti takšno zahtevo, nam svojo zahtevo v pisni obliki pošljite na spodaj navedene kontaktne podatke.

Če ste mlajši od 18 let, prebivate v Kaliforniji in imate registriran račun na spletnem mestu, imate pravico zahtevati odstranitev neželenih podatkov, ki ste jih javno objavite na spletnem mestu. Če želite zahtevati odstranitev takih podatkov, se obrnite na nas s spodaj navedenimi kontaktnimi podatki in navedite e-poštni naslov, povezan z vašim računom in izjavo, da prebivate v Kaliforniji. Poskrbeli bomo, da podatki ne bodo javno objavljeni na spletnem mestu, vendar se zavedajte, da podatki morda ne bodo v celoti ali celovito odstranjeni iz vseh naših sistemov (npr. varnostnih kopij itd.).

Če imate vprašanja ali pripombe v zvezi s tem obvestilom, nam lahko pišete na info@playgames.one.

PlayGames.one